Saturday, June 21, 2008

CHARM LAUNDRESS KEDAI DOBI

Alhamdulillah, syukur ke hadrat Allah. Hari ini kedai dobi yang kami beri nama CHARM LAUNDRESS mula beroperasi di no 31 Jalan PJU 1A/20A Ara Damansara. Dry clean boleh, normal wash boleh, ironing boleh....nak kami basuh tangan pun boleh!




Ini pintu depan.....ada discount sempena pembukaan, marilah datang beramai-ramai!

Mesin normal wash kami, mesin ni boleh basuh baju menggunakan air panas jadi kepada yang nak basuh kain cotton 100% tu pakai air panas lagi terjamin bersih!

Ini mesin dry clean kami, mesin ini boleh digunakan untuk membasuh baju kurung yang bermanik atau berlabuci, jacket kulit pun boleh!

Mesin dryer, besar Mr Bean pun boleh masuk!
Antara baju-baju yang kami terima untuk di basuh pada hari pertama...banyak bakul2 Armi!
Ini steam iron, baju berbau segar dan segala kedut-kedut pun hilang!

4 comments:

zool said...

Menarik ek buat dobi ni..
Member saya ada minat gak nak buat ni tapi tak buat2 lagi..
Saya agak kurang plak

Wish said...

Kalau minat boleh le kita sembang2...bincang macam mana nak majukan lagi

azrin said...

saya minat la nk bokok dobi ni bang..berapa agaknya modal?cam ne nk cr tmpt nk bukak dobi ni..hrp dpt bantu

Wish said...

Azrin please contact us at roshidaahmad@anr.com.my kita boleh cerita panjang